Lelu

Runoilija Crush

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.2.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

matkalla kohti korkeakoulutettuja unelmia.
 

Tänään.
Tänään tajusin sen,
Aivan hetki sitten.

Olen jo melkein aikuinen,
minun on luovuttava,
luovuttava leluistani.

Heitin yhden leluni romukoppaan
ja kävelin apeana pois.

Lelun nimi oli miehet.

Selite: 
Ainahan se ihmissuhteen päättyminen sattuu.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot