Nimetön

Runoilija Mandymarie

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.9.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kun kosketat minua

puserran silmäni kiinni
niin että otsani rypistyy
ja huokaisen syvään koko olemuksellani

sillä se tuntuu niin helvetin hyvältä
muttei kuitenkaan samanlaiselta kuin ennen,
viattomalta ja pehmeältä

rakkaudelta.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot