Nimetön

Runoilija Mandymarie

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.9.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tavallisena päivänä

hoitamassa tylsiä velvollisuuksia

kuumassa rakennuksessa

neuvonnan tädin kirjoittaessa

herpaannun hetkeksi

näen jotain tuttua

tuon olankohautuksen ja askeleet

silti niin kaukaista

sydämeni lyö lujempaa

tai en ole oikeastaan varma

lyökö se ollenkaan

tuttu äänesi

nielen hermostuneisuuteni

juttelee tytön kanssa

ja minä ajattelen

onpa hän nätti.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot