Nimetön

Runoilija Mandymarie

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.9.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Yö on musta
ja kaikkialla on täysin hiljaista

lyhty hehkuu viimeisillä voimillaan
rappusilla

ja minä seison tupakalla
vaikka minun piti tämäkin lopettaa

hyvää joulua vaan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot