Nimetön

Runoilija Mandymarie

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.9.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ihmisiä ja kasvoja
joita en halua nähdä,
ovat sieltä entisestä elämästä
minkä haluan unohtaa,
takaraivon uumeniin painaa
kuin sitä ei olisi koskaan ollutkaan

kääntäen katseeni eteen päin, kohti tulevaa
missä maailmani värit ovat paikoillaan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot