Kadotettu ystävä

Runoilija Mandymarie

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.9.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Missä onnellisuus piileskelee?
Ei olla tavattu pitkään aikaan.
Jäiköhän se lapsuuteen,
ehkä yhteen mökin pihalla kasvavaan viinimarjapensaaseen?

Minä niin ikävöin sitä kun onnellisuus oli lähellä,
heti aamusta tervehti aamiaispöydän äärellä.
Tuli mieleen pienistä asioista,
hyvänyön suukosta ja rusinoista pullissa.

On enää vain hatarana muistona,
kadonneena tunteena rikkinäisessä sielussa
joka ei enää siedä rusinoita.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä koskettaa,minusta tuntuu usein juuri tältä. Kaunis.

Kiinnostava, kipeä, kaihoisa. Kirjoitat kauniisti.

 

Käyttäjän kaikki runot