Epätietoinen

Runoilija yölinduine

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.8.2021
Viimeksi paikalla: 6.9.2022 15:23

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
30.3.2004

Jos ideaa ei ole kirjoitettu ylös, se ei ole olemassa



 
 

Mä en tiedä,
mitä mä teen.

Kerran elämässäni,
en tiedä mitä mä teen.
 

Mun ei tarvitsekaan tietää
mitä mä teen.

Mä tiedän,
mitä mä en tee,

mä en aio välittää
juuri nyt mistään.

oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot