Sulje silmät // sidoksissa novelliin "Kuuvuori"

Runoilija yölinduine

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.8.2021
Viimeksi paikalla: 6.9.2022 15:23

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
30.3.2004

Jos ideaa ei ole kirjoitettu ylös, se ei ole olemassa



 
 
”Sulje silmät, mitä sä näet?”
”En mitään.”
”Ei kun ajattele – mitä sä näet?”
”Mä en nyt ihan ymmärrä, mitä mun pitäisi nähdä?”
”En mä tiedä, sä kerrot mulle. Kuvittele ittes johoki, kerro mitä sä näet.”
”... Makaan Kuuvuorella. Siellä ihan huipulla, kaiteen eessä. On pimeetä. Nään tähdet,
kaupungin valot.”
”Ookko nää yksin siellä?”
”En.”
”Ketä sulla on mukana?”
”Ei ketään. Mulla on käärmeitä, ketä nyt ihmisiä kaipais. Maailma on ihan erilainen, ei ole
ihmisiä. On vaan mä ja käärmeet... ja sä.”
”Mä?”
”Niin, sä. Sä ilmestyit sinne mun luo. Toit mukanas maitoa, vaikka tiiet, että mä vihaan sitä.”
”Maito on hyvää.”
”Saatan tönästä sut alas tältä vuorelta jos sanot ton vielä kerran.”
”Haha – hei kuule... älä koskaan jätä mua, jooko? Se viime kertanen pelästytti mut tosi pahasti.”
”... Mä koitan.”
”Ei älä vaan koita vaan vanno... jooko...”
”Mä koitan... ei mä vannon.”
”Kiitos. Oot rakas.”

”... Sun vuoro, sulje silmät ja kerro mulle mitä sä näet?”
”Sut suutelemassa mua.”

Kylmät huulet koskettivat toisiaan.
Hetken maailma oli täydellinen.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot