Pudotus

Runoilija yölinduine

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.8.2021
Viimeksi paikalla: 6.9.2022 15:23

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
30.3.2004

Jos ideaa ei ole kirjoitettu ylös, se ei ole olemassa



 
 
Lennän,
Leijun,
Putoan,
Katoan.

Ja hetkessä olen taas mitätön massa,
Olematon,
mutta silti olemassa.

Makaan maassa;
Hengitän,
Itken,
Tuijotan.

Tuijotan ikuisuutta suoraan silmiin,
Tuijotan menneisyyttä; tuijotan tulevaisuutta,
Puhun,
Hiljenen.

Tuhoudun.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot