Äkkisyvää

Runoilija yölinduine

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.8.2021
Viimeksi paikalla: 6.9.2022 15:23

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
30.3.2004

Jos ideaa ei ole kirjoitettu ylös, se ei ole olemassa



 
 

Öisessä pimeässä,

mieleni hiljaisessa kaamoksessa

istun siellä minne et pääse:

              syvän meren pohjalla,

                     suolaisessa kylmyydessä.


 

Sytytät kitkerän lämmön

ja pyörin ympärilläsi

kuin yöperhonen.

oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot