Vuosimallia 1989

Runoilija yölinduine

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.8.2021
Viimeksi paikalla: 6.9.2022 15:23

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
30.3.2004

Jos ideaa ei ole kirjoitettu ylös, se ei ole olemassa



 
 

Beibe,

mun auto on seksiä

 

Takakontissa

on kaiuttimet,

jotka ovat

arvokkaammat

kuin koko auto

 

Mä huudatan…

Anssi Kelaa

Ford Fiestallani,

vuosimallia 1989

 

 

oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot