Arvottomat

Runoilija Onerva L.

nainen
Julkaistu:
67
Liittynyt: 5.8.2021
Viimeksi paikalla: 2.1.2024 13:33

Asuinpaikka: Oulu
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ihminen ei valaistu valon hahmoja kuvitellen, 
vaan tekemällä pimeydestä tietoisen asian.


C.G.Jung


 

Tiedäthän sen tunteen, kun ”joku muu, jokin voima sisälläsi kirjoittaa”?

 
Jalokivien sirpaleet.
Niin hajallaan.
Värinsäkin kadottaneet,
arvottomiksi.
Miten ne kokoaisin, kauniisti asettelisin?
 
Jalokivet niin särkyneet,
mustan usvan peitossakin.
 
Niitä en unohda,
en pölyttyä salli.
Keinot löydettävä on,
kivet kirkkaaksi palautan.
 
Pölyhuisku siihen ei riitä,
ei mustaa nokea se poista.
Ei niillä taaloja toreilla kerätä,
ei ihastelevia katseita.
Rosvoiltakin turvassa pysyvät.
 
Kuinka arvon niille palauttaisin?
Kirkkauden häikäisevän?
 
Keinot kyllä tiedän.
Läpi kivisten katujen kuljettava.
Kivet ja kannot käännettävä.
Haukkaa silmiin katsottava.
 

 

 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot