Kevään hetki

Runoilija Kolibri

Nyt ne on nähty
Rastaiden hyppyjäljet lumessa
Kevätketun muikea hymy

Voiko olla enää enempää
sinä kysyt, minä
vastaan, etten tiedä
onko tätäkään

Tartumme toisiamme kädestä
ja lähdemme

Jääkööt sinisorsat viileään veteen
Pääskyset räystäsrakoihin 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kerrassaan ihanaa, jokaiselle on paikkansa ja aikansa <3 
ihana runo

valloittava <3
 

Käyttäjän kaikki runot