Kuin kaksi Mona Lisaa

Runoilija Kolibri

Ollaan ihan hiljaa
varotaan
ettei rikota kuvaa
jossa me seisotaan
hymyillen
kuin kaksi Mona Lisaa 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kerrassaan upeasti verrattu <3 
 

Käyttäjän kaikki runot