Tulitikkuleikkejä

Runoilija Kolibri

Sinisorsan silkkiset sulat
sylissäni
Linnun lämmin paino
käsiäni vasten 

Minä askellan hiljaa kohti
liekehtivää rauniokaupunkia
Tuhopoltettuja tarinoita

Elämää, joka lipesi käsistä
Kun sinä ja minä 
Katseet ja housut
toisistamme kosteina

Sytytimme ensimmäisen tulitikun 

 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot