-

Runoilija Kolibri

Laita minut ikkunan väliin
lasipurkkiin kaapin päälle
sprii-liuokseen säilymään

Anna minun kestää
vanheta vuosia muuttumatta
katsella sinua hiljaisuudesta 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Varsin erikoinen toive, mutta henkisestikin tuollaista voi tapahtua.
Tehokkaan terävää runoilmaisua!
 

Käyttäjän kaikki runot