Teuraseläin

Runoilija Kolibri

Nälkäisenä
sinä minut löysit
Kämmenellesi poimit
Syötit kylläiseksi

Pidit lämpimänä
kietomalla sormiesi ympärille
sulkemalla lasipurkkiin

Peittelit liinalla yöksi
Kasvatit eläimenä 
teuraaksi
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hui! Toivottavasti kenestäkään ihmisestä ei tunnu tuollaiselta.
Vahvaa sanomaa. Hieno.
 

Käyttäjän kaikki runot