Silloin minä unohdan sinut

Runoilija Kolibri

Niitä hetkiä tulee
toisinaan

Vihreän veden 
rauhallinen liike

Itämeren kostea tuoksu
rantaheinikossa

Toiveikkaat tiirat
kaartelemassa 
kalaparven yllä

Silloin
minä unohdan sinut
hetkeksi

Unohdan kämmentesi
lämpimän kosteuden 
kyljissäni

Sylisi
rauhoittavan tuoksun

Hymysi kaarteet 
kompassina
levottomilla vesillä

Silloin
minä muistan
taas hetken 
hengittää
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavaa, tosi rakkaus ei unohdu, vaikka niin haluaisi <3 
Kauniisti maalailit nämä sielunmaisemat runoksi.
Sykähdyttävän hieno.
 

Käyttäjän kaikki runot