Jätän tölkit lojumaan

Runoilija intellektuelli

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 14.4.2021
Viimeksi paikalla: 19.4.2024 12:56

Asuinpaikka: Lapua
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

tajusin, että kotonani saan kyllä jättää tyhjän oluttölkin pöydälle
että ei sitä tänne tule kukaan pällistelemään ja siitä häiriintymään
tai jos tulisi niin sitten se joku olisi kyllä äiti tai anoppi
mutta äiti kasvoi aikuiseksi ja lensi pesästä eikä enää ole minusta kiinnostunut
ei se nyt tosin aiemminkaan niskaan hengittänyt
anoppi käy kastelemassa keittiön pöydällä viruvaa 
orkideaa eikä tajua ettei siitä ole apua
ja itsehän se sitä paitsi sen toi tänne kuolemaan
eikä se ilmoita tulostaan tai koputa oveen kun se tulee
ei se minua ihmisenä ärsytä eikä "parhaat jouluvalot on anopin perävalot" ole hauska vitsi
on oikeastaan aika mukavaa kun se kastelee kukkia eikä äitini tavoin viru niissä omasta mielestään kodinomaisissa juoppoläävissä rakentamassa alkoholin vaikutuksen alaisena epävakaita ihmissuhteita vihanhallintaongelmaisiin keski-ikäisiin miehiin
jotka kuitenkin ennen pitkää ajavat hänet ahdinkoon
ja kyyneleihin ja itsesääliin ja peliongelman kouriin
ja soittamaan minulle
mutta veis nyt vaikka kotiin mukanaan anoppi sen helvetin kukan


 

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

joo

elämänmakuinen runo

ja kaaos on kivaa
löytää paremmin sen toisenkin
sukan kun joka puolella lojuu
vaikka tölkkejä :) 
 

Käyttäjän kaikki runot