Huomiotta

Runoilija intellektuelli

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 14.4.2021
Viimeksi paikalla: 20.1.2024 0:39

Asuinpaikka: Lapua
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kun on vain yksi ihminen, jolle kykenee luottamaan
pahimmat pelkonsa ja surunsa
- siis kykenee, ei valitse -
ja se yksi ihminen päättää olla niitä kohtaan välinpitämätön
alkaa sisäisen meren pinta hiljalleen läikehtimään

On virheellistä ja on ristiriitaista, että se tuntuu rinnassa
lämpöisenä lepattamisena
Sillä yleensä sellaisen tunteminen herättää
positiivisia mielleyhtymiä
Uskon siinä kaikkien impulssien menevän sekaisin
Että tuska on niin suuri, ettei sen voimaa tahdo ymmärtää
Että sitä pidättelee etäällä väkisin, vaikka tietää, että ennen pitkää se vyöryy päälle kuitenkin

oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot