Tuskinpa

Runoilija intellektuelli

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 14.4.2021
Viimeksi paikalla: 20.1.2024 0:39

Asuinpaikka: Lapua
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Tuskin ymmärtäisit runoutta
Siirtymää kun
adrenaliini verenkierrosta paperille
Tuskinpa 

Tuskin ymmärtäisit sarkasmia
Rakennelmaa kun
epävarmuus haarniskan kirosanoista
Tuskinpa

Tuskin ymmärtäisit verbaliikkaa
Suunnitelmaa kun
mieli lempeemmäks lauseita
Tuskinpa

Tuskin ymmärtäisit lauluja
Kokeiluja kun
sydän rajoja kirjaimille
Tuskinpa?
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kannattaa kuitenkin kokeilla, muutoin ei voi tietää <3 
sarkasmia taiten
tykkäsin kyl
Hmmm...runosi saa miettimään,
kuinka kukin runojasi lukee?
Kun saa tekstin paperille,
tai näytölle...se on siinä ja
lukija sen näkee ja ymmärtää
miten osaa. Osasit haastaa :)
koetan saada ajatuksestasi kiinni
ja tallentaa sen. Hyvä runo, kiittää Marle.
Kiitos kommentista :) Myönnettäköön, että tämä vaati kyllä kirjoittaessakin hitusen aivotyötä. Mutta älä lannistu, kun käsität jujun, lukemisesta tulee yllättäen sulavaa 😊
 

Käyttäjän kaikki runot