Tahdoinko

Runoilija EksynytSielu

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 15.3.2021
Viimeksi paikalla: 3.6.2021 14:15

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
En tahtonut laskea
Sinua ihoni alle. 

Tahdoin vain tuntea 
Kosketuksesi ihollani. 

En tahtonut 
Rytmihöiriöitä kun katsot minuun. 

En tahtonut tuntea mitään. 

Hiljaa, huomaamatta
kuin varkain 
Kuitenkin  pääsit niin lähelle, 
Etten voinut hengittää. 

Nyt minuun sattuu 
Koska et kuitenkaan tahtonut pysähtyä. 
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hienosti kirjoitat elämän kivuista. 
Sellaistahan se joskus on, elämässä on paljon kaikenlaista <3 
Hih, tyttöystäväni sanoo samoja juttuja, mitä runossasi kuvaat. Minä kuitenkin jarruttelin! ;)
 

Käyttäjän kaikki runot