Ajelehdin

Runoilija EksynytSielu

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 15.3.2021
Viimeksi paikalla: 3.6.2021 14:15

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Kukasta kukkaan, 
Sylistä syliin. 
Hypin kuin hukkuva, 
Huomiota kerjäten, 
Kaivaten. 
 
Kuitenki illaksi 
Kotiin palaan 
Häpeämättä, katumatta. 

Mikään ei tunnu enää miltään, 
Olenko edes ihminen.. 
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Vaikuttavaa pohdintaa. Hyvä runo. 
Kyllä olet ihminen, etsit vain välillä itseäsi <3 
Ajelemihtinenkin on joskus paikallaan.
Onneksi välillä runon kokija purjehtii tuttuun satamaan.
Kiva runo.




 
Tunteiden yliryöppy? Mahtava pääntyhjäys.
 

Käyttäjän kaikki runot