Voisipa tuntea

Runoilija EksynytSielu

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 15.3.2021
Viimeksi paikalla: 3.6.2021 14:15

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Minä tein sen taas
Yhtään itseäni kunnioittamatta 
Mitään tuntematta

En minä edes nauti siitä  
En koe tajunnan räjäyttävää huipennusta 
Yritän vain täyttää tätä tyhjää aukkoa 
Rinnassani merkityksettömällä kosketuksella
Jonka satunnainen kohtaaminen tarjoaa

Vaikka kyllä minä sen jo tiesin 
Ei tälläkään kertaa täydennystä tulisi 
Oli kuitenkin kokeiltava 
Jos kuitenkin voisin 
Tuntea edes jotain 

Toivottavasti tämä oli edes viimeinen kerta 
Tiedän kyllä, 
Ei se ollut.. 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Harmillista, etenkin tähän aikaan pitäisi unohtaa moiset touhut.
tyypillistä
nykyaikaa - tyypillistä

koskettavan runon
kirjoitit
 

Käyttäjän kaikki runot