Väärä ihminen

Runoilija EksynytSielu

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 15.3.2021
Viimeksi paikalla: 3.6.2021 14:15

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Oikeat tunteet, 
väärä ihminen. 

Mitä kovemmin sen kiellän, 
Sitä kauemmas itsestäni eksyn. 

En halua myöntää itselleni, 
että minä todella tein sen kaiken. 

Ei.

En se ole minä. 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Joskus tuntuu siltä, että on väärään aikaan liikkeellä <3 
Tästä tulee mieleen biisi Tämä on totta.
 

Käyttäjän kaikki runot