Tarkoituksettomia

Runoilija ~Lasinsirpale~

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.1.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Eilen aurinko nousi,
nousi ensimmäistä kertaa vuoteen.
Vaikket olisi uskonutkaan.
Auringon kirkkaat ensi säteet
veivät mukanaan valetunteet,
kulissit.
Vaikkei kukaan olisi uskonut.
Tuo yksi harhapolku
vei minut sinne minne kuulunkin.
Kotiin.
Vaikken olisi tahtonut uskoa.
Huomenna ei enää
tarkoituksettomilla sanoilla ole väliä.
Huomenna ilo ja nauru ovat
aidompia kuin koskaan ennen.
Vaikket sitä uskoisikaan.

Siltikään mikään ei ole
sitä miltä se näyttää.
Olemme vain liian hyviä valehtelijoita.

Tänään voin antaa kevättuulen
viedä minua mukanaan, eteenpäin.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot