eksynyt

Runoilija ~Lasinsirpale~

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.1.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Vaelletaan sylikkäin huomiseen,
juostaan käsikkäin kohti tulevaisuutta,
tuijotetaan yhdessä ukkosta,
haaveillaan yhteisestä.

Pidä musta kiinni,
älä anna mun hukkua kyyneliin,
silloin kun koti ei ole enää koti,
ja sydän kaipaa toisen viereen
huutaen ikäväänsä.

Illan pimetessä yöksi,
musiikin hiljentyessä
yksi epätoivoinen unelmoi paremmasta.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot