vuoden 399. päivä

Runoilija ~Lasinsirpale~

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.1.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Iltapäivällä pöydältäkin löytyi vain
jäähtynyt kahvi
Mustana.
Puolikas dallaspulla,
nuottikirja revittyine sointuineen.
Näytölläkin luki vain replay

Tänäänkään hän ei tyytynyt
ikävöimään peittonsa alla.
Tänään hän halusi juosta vapaana,
tuntea syksyn tuulen varpaissaan.
Tänään hän ei enää toivonut pääsevänsä
rakkautensa luo.
Tänään hän lauloi onnesta
Hopeisen huilun siivin.

Aamullakin pöydältä löytyi vain
jäätynyt kahvi,
homeinen dallaspulla,
epävireinen huilu.
Eikä häntä vieläkään kaivattu.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot