Kuka olin

Runoilija MallaMaailma

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.9.2020
Viimeksi paikalla: 9.9.2021 0:22

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

katsoin sinua hymyillen
ääneni värisi
ja minä olin alkanut nähdä harhoja

kaikki eleesi olivat niin kauniita
kätesi kietoutuivat ympärilleni
enkä minä nähnyt mitä tarkoitit

olimme kasvaneet erilleen
hypin juostessani ja toivoin murtavani nilkkani
taas väsyin enkä voinut olla enää ylpeä

keitin sinulle teetä että rauhottuisit
ja katkoin selkärankaani turhaan
en ollut enää itseni
opettelin toisen elämää

minun kodissani tänä aamuna
ikkunoista vetää kylmää
enkä minä enää tanssinut

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Voi miten surullista, toivottavasti vielä joskus iloksi taas muuttuu <3
 

Käyttäjän kaikki runot