Kaksi viivaa

Runoilija MallaMaailma

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.9.2020
Viimeksi paikalla: 9.9.2021 0:22

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
kohtuni pyörähti ympäri
ja testissä oli kaksi viivaa
kuulin sykkeen viikkoa myöhemmin 
enkä koskaan tuntenut olevani enemmän hukassa
halusin soittaa äidilleni
mutta tiesin että hän ei vastaisi

kerroin sinulle että meitä on nyt sitten kolme
etkä sinä ollut onnellinen

olin vielä lapsi ja suoneni huusi jotain vahvaa
vahvempaa kuin syke sisälläni
hiljensin sykkeen
myrkytin itseni, tapoin sisälmykseni

kahden viikon päästä kohtuni oli tyhjä
minä olin onnellinen
olin nyt yksin ja saisin käpertyä peittooni hetkeksi

muistan tämän vielä hetken ja unohdan sitten vuosiksi
silti mietin joka päivä sitä sykettä
mitä siitä olisi voinut tulla
kuinka vastuuton olinkaan
kun en tehnyt mitään
vaikka tiesin sinusta
tunsin sinut, kuulin sinut
odotin vain että poistuisit minusta
ja minä saisin olla yksin ilman sinua
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

pelko ja ahdistus oli aikanaan edessä, vahvuutta se vaati
Kiitos kommentistasi!
Syvältä kouraiseva, surullinen tarina. Aika parantaa, tai lievittää.
Kiitos kommentistasi!
Kiitos kommentistasi!
 

Käyttäjän kaikki runot