Kolmetoista

Runoilija MallaMaailma

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.9.2020
Viimeksi paikalla: 9.9.2021 0:22

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
sodassa oli vain häviäjiä
unissaan joku voitti
mutta kukaan ei selviäisi ilman menetyksiä

painajaisissani sodin sinua vastaan
kuin liha lihaa vasten, me lipsuimme
kunnes oli liian myöhäistä
ja minä hävisin
sinusta hävisi vain osa
kuinka viisasta sinulta
olla pyhä, koskematon ja silti voittaa

käyttäydyimme kuin viholliset
rakkaudesta kuolleita
taivaaseen lähteneitä
pahoillaan kaikesta mistä ei pitäisi olla
ylpeä siitä mikä oli väärin

kuunnellen kaikuja rikkeistä
mitä teimme toisillemme
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Sotaa ei voi yhdessä voittaa eikä hävitä, toiselle jää aina toista pahempi mieli. Voittaja harvoin edes myöhemmin ojentaa kätensä. Lukemattomia eri tapoja kiistellä turhaan.
Juurikin näin. Kiitos kommentistasi!
Laittaa miettimään, meidän ei pidä olla välinpitämättömiä <3
Kiitos kommentistasi!
 

Käyttäjän kaikki runot