Tunnustuksia

Runoilija MallaMaailma

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.9.2020
Viimeksi paikalla: 9.9.2021 0:22

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
välttelen sinua
välttelen peilejä
olen kiukkuinen sinulle, itselleni
myönnän julkisesti olevani sairas
ja valehtelen välillä

nukun huonosti tänään ja huomenna
tulen menemään naimisiin pelosta
sillä en kohtaa maailmaa yksin

maanantaina alkaa uusi elämä
ja tiistaina minuun sattuu
luovutan taas sillä en saa mitään vietyä loppuun
löydän salaatistani tomaatin
silloin itken koko keskiviikon

katson lapsiani enkä pysty antamaan rakkautta
herään keskellä yötä enkä pysty puhumaan
terapia alkaa ensi vuonna miksi ei nyt

minulla on syntymäpäivä tällä viikolla 
kukaan muu ei muista sitä kuin sinä
vihaan huomiota ja kukaan ei saa laulaa minulle

tunnustinko jo kaiken vai valehtelenko taas

 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Mainiota kerrontaa, kannattaa tunnustaa, niin on helpompi olla <3
Kiitos kommentistasi!
 

Käyttäjän kaikki runot