äänetön

Runoilija siankärsämö

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.6.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

ovi rapsahti kiinni
hiljaa
jo pari tuntia sitten
kissankarvakasa
vaiti seinän vieressä

tämäkö ihmiselle jää?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Mielenkiintoinen, tuota lopun kysymystä miettisin, onko se välttämätön.

Pidän tästä. Aikamuodon vaihto on mielestäni hauska yksityiskohta, ja tässä on syvyyttä, joka puhuttelee.

Mielenkiintuinen ja totellinen
monessa paikassa

Hiljaisuudesta pitävälle vaitonainen kissankarvakasa riittää :) Hienoa äänettömyyttä tässä runossa.

Tämä runo toi mieleen tapahtumia omasta elämästä.
Saattaa olla niin, ettei muuta jää, riippuu kyllä siitä kuka lähtee ja mihin.
Aika hyvin ajatusta veivaava on tämä runo.

Hyvä runo tämä on.

 

Käyttäjän kaikki runot