Elämästä...

Runoilija siankärsämö

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.6.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sanoja
ihmisen elämästä
vuosien takaa tästä ajasta
siltä väliltä

huomisesta
ei mitään

vielä
ei ehkä koskaan

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

tietoisuutta

pidin

Sanat ilmaisevat monia asioita.

Kaunis runo.

Niin. Torsoksi jää.

 

Käyttäjän kaikki runot