mitä teet

Runoilija siankärsämö

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.6.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

missä menee raja

uskotko
uskooko hän

hyväksytkö
ettei usko

totuus

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Totuus on se kaikkein pahin asia hyvin useasti.
Monet rakkaudet ovat siihen turhien erehdysten vuoksi sortuneet.
Moni elämä on siihen pirstaloitunut ja tuottanut tuskaa enemmän, kuin totuus itsessään.

Tässä on hyvin syvällisesti puhutteleva runo.
Uskokaa tai älkää.

 

Käyttäjän kaikki runot