pysähdyn

Runoilija siankärsämö

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.6.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Päivässäkö olisin?
Sammaleen vihreä nukka
jäkälän karheat sarvet

kiven päällä punertuvat puolukat

Hempeä hämärä
käärii
painuvan auringon.

Katajien kavalkadi kutsuu matkaan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno pysähdys; ja matkaankutsu samalla. Tykkään.

Ihanan luonnonläheinen.

Luonnollista pirteää liikuntaa.
"Katajien kavalkadi" erityisesti.

Kiireettömän kaunis runo! :)

Ajatuksia antava. Hieno tuo säkeistö, joka alkaa sanoilla "Hempeä hämärä"

Pysähdyttävä, upea runo! "Hempeä hämärä
käärii painuvan auringon", upeaa tekstiä!

Metsässä pysähtyminen antaa voimaa,
uutta uskoa ja toivoa.
Ja taas jaksaa jatkaa matkaa.
HYVÄ runo.

Hieno runo.
Elävästi runosi tuo mieleen marjastusreissut, puolukoiden poimimisen ja ihanan metsäisen luonnon.

Yksittäiset katseenvangitsija kohteet kuvattu hyvin tässä ja nuo hempeä hämärä....ja katajien kavalkaadi olivat ne josta pidin eniten.

Olihan se tuo jäkälän sarvetkin siellä, erikoinen mutta sellaisethan ne jäkälällä ovat.

 

Käyttäjän kaikki runot