ajaton

Runoilija siankärsämö

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.6.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

tämä paita sisältää...

parvisänky
vuodesohva kahden hengen

teevee kirstu ja sohvapöytä

aurinko paistaa pölyiselle pinnalle

rakkautta ja hellyyttä
piirrettynä pinnoille

jäljelle jätettynä

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot