Ajan

Runoilija Puhalluskukkatyttö

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.12.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"I am not yours, not lost in you, Not lost, although I long to be Lost as a candle lit at noon, Lost as a snowflake in the sea." Sarah Teasdale
 

Ajan autolla sataakymmentä.
Tie on märkä ja tumma kuin taivas.

Puristan sormillani rattia,
pisaroita tuulilasissa.

En tiedä koska haluni pysyä tiellä,
on muuttunut haluksi kadota.
Ehkä se on aina ollut minussa.

Joku päivä päästän irti,
ja annan auton päättää mihin mennä.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot