Kosketus

Runoilija Puhalluskukkatyttö

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.12.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"I am not yours, not lost in you, Not lost, although I long to be Lost as a candle lit at noon, Lost as a snowflake in the sea." Sarah Teasdale
 

Tässä talossa on vain vieraita.
Tuntemattomia kasvoja,
käsiä joiden kosketukseen en totu.

Puhe on murtunutta ja tummaa,
kieli outoa korvissani.

Illalla matka kotiin
sade toivottuna tuulilasissa,
sisälläni pelko huomisesta
joka vain toistaa itseään.

Mikään ei muutu.

Ehkä joskus opin nämä kasvot,
tämän puheen,
vieraasta tuleekin tuttua.

Mutta heidän kosketuksensa,
se tulee aina olemaan minulle vieras
sillä se ei ole sinun.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot