Ikuisesti olet luonani

Runoilija kruunulampi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.3.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ajattelija
 

Sinua, Rakkaani,
Tuuli ja pilvet kutsuvat kuiskutellen luokseen,
edestäsi, Rakkaani,
puut ja pensaat vuorotellen väistyneet
Siis lennä!

Kohti valoa!

Taivaalle!

Rakkaani,
minä kirjoitan nimesi tähtien joukkoon,TULIKIRJAIMIN!

-ikuisesti olet luonani-

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvin olet ilmaissut, että kukaan ei koskaan täältä katoa<3

 

Käyttäjän kaikki runot