Lampi

Runoilija kruunulampi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.3.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ajattelija
 

Lammen pinnalla
sudenkorennon loikka,
lumpeenkukkien makea tuoksu,
sammakon uteliaat silmät,
kesäauringon leikkivät säteet.

Lammen pinnalle jää onkijan koho keinumaan
ja kaiku käen kukunnan...

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot