Muisto äidistä

Runoilija kruunulampi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.3.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ajattelija
 

Kun äitini nukkui pois,
istui oksalla valkea lintu
siivet hohti ja kimalsi
katsoessain,
ihan hiljaa lensi mua kohti

Saapui rauha mun sydämeen viimeinkin
äitini puolesta Luojaa kiitin
loppui kärsimys, kipu, tuskan tie
kädet yhteen ma onnesta liitin!

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Joskus kuolema on helpotus.Tsemppiä sinulle!

Kaunis runo.

 

Käyttäjän kaikki runot