Pyyntö kuulle

Runoilija kruunulampi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.3.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ajattelija
 

Taivas jäi tänä yönä ilman tähtiä,
Sielut eivät näe lentää taivaaseen!
Vaellathan kuu tänään hitaammin?
Vaellathan!

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot