Niin kuin sinä sanoit

Runoilija PuolestaKärsijä

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.12.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Katumuksen, pelon ja säälin ero on liian pieni.
 

Muistan sanoistasi jokaisen, kuin eilisen. En enää rakasta sinua, olet muuttunut ihmisenä, etkä enää arvosta minua. Olet turha.

Et vain uskonut kun sanoin että olet kaikkeni, sun vieressä tuntui helpolta kaikki vaikeeki. Silloin vielä välitin itsestäni, niinkuin sinäkin ja pysyit veressäni.

Nyt kaikki se mitä minusta sanoit kävi toteen, menetin otteen, kadotin päämärän, kohteen, joka loi elämälleni hohteen.

Kun sinä et enää välitä, miksi välittäisin minäkään, en voi kuin hävitä. Päivänä jolloin lopetit rakastamisen, alkoi kaikki tämä, ahdistus ja masentaminen.

Olin itselleni kaikkea mitä olin sinulle, nyt en ole enää mitään, paitsi turtunut kivulle. Olen kaikkea mitä sinä sanoit, en olisi uskonut, etkä sinäkään, mutta nyt olen itseni tuhonnut.

Olit silti parasta mitä minulle on tapahtunut, mun elämä siitä pieni hinta, vaikka on tää karvaalta maistunut.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Koita kestää. Hyvää syntymäpäivää!

 

Käyttäjän kaikki runot