Henkisesti hengiltä

Runoilija PuolestaKärsijä

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.12.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Katumuksen, pelon ja säälin ero on liian pieni.
 

Joka yö mut otetaan useemman kerran hengiltä/ aamulla elos mut kuolleen kengissä/ miten sä luulet et mä selviän/ oon kokenu kaiken, masennuksen ja teini-iän/ mun elämän kivi pomppas yhen ainoon leivän.

Vissiin oon jo henkisesti hengiltä/ mut silti ihmettelen miks mä hengitän/ joka aamu, liian aikasin, jäiset varpaani kengitän, mitä meninkää tekemään/ käteni susta, rakkaudesta pesemään/ ei syy oo sun eikä kenenkään/ syy on mun, mä sen peilist nään/ en oo kykenevä enää henkisesti hengittää.

Selite: 
Ahistus, viha, rakkaus ja suru/ kaikki suoraan sydämmestä ne sulle puhuu.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot