Liitua

Runoilija PuolestaKärsijä

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.12.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Katumuksen, pelon ja säälin ero on liian pieni.
 

En enää jaksa tuntea kipua, ihan sama on yksinäisyyden merelle hiipua, kaikki lähti niin kevyesti, koko tarina oli kuin taululla liitua.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hmm.. jaska vai jaksa?
hiomista vaille olevan oloinen, tästä voisi jalostaa vielä vaikka mitä. on potenttiaalia.. vaikken ihan vertausta ymmärräkään.. kuin taululle liitua? liidulla? okei, vetoan myöhäiseen ajankohtaan ja positun taka vasemmalle sönköttömään olemattomia :)

 

Käyttäjän kaikki runot