Loputon

Runoilija PuolestaKärsijä

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.12.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Katumuksen, pelon ja säälin ero on liian pieni.
 

käsi minussa, mieli sinussa. rakkaus meissä. teot yössä. yhteiset hetket järvellä. sanat tuulessa. unelmat meissä. ikävä poissa. toivo meistä. aika loputon?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hyvää matskua tuntuu olevan, helpottaisi vain lukemista ja tempaisisi paremmin mukaan, jos olisi jonkinsortin jaottelua.

hyvää matskua tuntuu olevan, helpottaisi vain lukemista ja tempaisisi paremmin mukaan, jos olisi jonkinsortin jaottelua.

 

Käyttäjän kaikki runot