pysäytä aika

Runoilija sofolla

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.12.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tunnen siis elän.
 

Värisyttää
paleltaa

koko ajan lähestyy
se hetki

kun sydämeni revitään rinnastani
ja jätän sen sinulle

Joudun lähtemään luotasi.

Selite: 
huoh.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot