Nimetön

Runoilija sofolla

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.12.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tunnen siis elän.
 

Joskus
kun seison kallion reunalla
tunnen tuulen kasvoillani

se saa silmäni
vuotamaan vettä

on kuin
itkisi onnesta.

Syttyy sydämessäni
toivo.

Selite: 
olen väsynyt tähän elämän tilanteeseen. kaipaan toivoa paremmasta.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot