Nimetön

Runoilija sofolla

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.12.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tunnen siis elän.
 

Opetella elämään nöyränä
mutta vahvana.
Siinä haastetta.
Miten niellä kyyneleensä
ja näyttää tunteensa yhtä aikaa?

Kun ympärilläni hiljenee
kuulen itseni vihdoin
ja silloin tahtoisin sinunkin kuuntelevan
Olen sinun
Vie pois paha mieleni.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

IHANAA.

~ Kaunis ja kaihoisan tunteikas on runo ~

Syvällinen, herkkä runo.

Hiljaisuudessa voi kuulla monia asioita

IHANAA.

~ Kaunis ja kaihoisan tunteikas on runo ~

Syvällinen, herkkä runo.

Hiljaisuudessa voi kuulla monia asioita

 

Käyttäjän kaikki runot